• DELKOR
  • PUMA
  • ATLASBX
  • SOLITE
  • GLOBAL
  • CHEETAH
  • SBK
  • HEXA

فروش انواع باتری های کره ای و ایرانی به همراه ارسال و نصب در شهر تهران

تلفن تماس :  ۰۹۱۹۸۲۳۸۳۳۹- ۳۳۹۱۹۲۹

داغی باتری خریداری میشود

تلگرام

سمند ایران خودرو ، مشخصات فنی سمند ، سمند el ، سمند lx ، سمند se ، فروش باطری سمند ، فروش باطری سمند ، فروش باتری برای سمند مشخصات فنی سمند ، سمند el ،مشخصات فنی سمند ، عکس سمند، سمند se ، فروش باطری سمند ، فروش باطری سمند ، فروش باتری برای سمند ، فروش باطری سمند
باتری برای ماشین سمند ، سمند el ،مشخصات فنی سمند ، عکس سمند، سمند se ، فروش باطری سمند ، فروش باطری سمند ، فروش باتری برای سمند خودرو سمند ، باتری برای ماشین سمند ، سمند el ،مشخصات فنی سمند ، تصویر سمند، سمند se ، فروش باطری سمند ، فروش باطری سمند ، فروش باطری برای سمند
باتری ماشین ، باتری کره ای ، باتری دلکور ساخت کره ، Delkor AGM LN2 560 901 076 ، باتری 70 آمپر دلکور

Delkor AGM LN3 570 901 076

مدل باتری: LN3 570 901 076

CCA: 760 A

آمپر باتری: 70 آمپر

RC: 120 Min

Post Type: STD

Polarity: L ( - , +)

طول باتری: 277 mm

عرض باتری: 174 mm

ارتفاع باتری: 188 mm

سمند

باتری مناسب خودرو سمند ، باتری 74 آمپر میباشد .

سمند نام یک خودرو تولید شده در ایران است. این خودرو در سال ۱۳۸۱ توسط گروه صنعتی ایران خودرو تولید و علاوه بر فروش در ایران، به کشورهای دیگر نیز صادر شده‌است. این خودرو هم‌اکنون در مدل‌های گوناگونی به فروش می‌رسد.

 

سمند در ادبیات فارسی به اسبی گفته می‌شود که رنگی متمایل به زرد دارد.

این خودرو در ابتدا قرار بود جایگزین خودرو پیکان شود که با توجه به هزینه طراحی آن این امر محقق نشد.

 

تاریخچه سمند

پس از رشد صنعت خودروسازی در کشور کره که تقریباً همزمان با ایران شروع به فعالیت نموده بود، تقاضای طراحی و تولید خودرو در افکار مردم ایران زیاد شد؛ اولین بار در اوایل دهه هفتاد شمسی، طرح خودروی ملی در سازمان های رسمی کشور از جمله مجلس شورای اسلامی، وزارت صنایع سنگین وقت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مطرح گردید.

 

در سال 72 مرکز تحقیقات و خدمات خودکفایی ایران در مجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مامور شد تا در چهارچوب یک برنامه تحقیقاتی، بر پایه مهندسی معکوس برای اولین بار در ساختار صنعت خودروسازی ایران، فرآیند طراحی و ساخت خودرو به شیوه مقرون به صرفه را طراحی و تعریف کند.

اصطلاح خودروی ملی اولین بار به یک خودروی مفهومی که در چهارچوب همین برنامه در این مرکز تحقیقاتی طراحی شده بود اطلاق گردید. پروژه خودروی ملی پروژه‌ای موفق و نسبتاً کم هزینه بود که از طرف شهردار وقت تهران غلامحسین کرباسچی و وزارت صنایع سنگین وقت حمایت می‌شد. نمونه‌های اولیه این خودرو که به صورت آزمایشی بر پایه پلتفورم خودروی شورلت رویال باقی مانده از قبل از انقلاب طراحی و ساخته شده بود، بارها در نمایشگاهای خودرو در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران در سالهای ۷۲ تا ۷۵ به نمایش گذاشته شد. در این پروژه برای اولین بار در ایران روش ها و فرآیند کامل ساخت یک خودرو مورد تحقیق و بررسی قرار می گرفت اثبات شد که در ایران توان طراحی و ساخت خودرو وجود دارد.

در انتها با انتقال مستندات به گروه صنعتی ایران خودرو با الهام از این طرح و احتمالاً با استفاده از اولین یافته‌های تحقیقاتی مهندسین این مرکز، پروژه طراحی خودرو بومی در سال 1374 در گروه صنعتی ایران خودرو آغاز گردید.

سرانجام در سال ۱۳۸۱ اولین نسخه تجاری و تولید انبوه خودروی سمند توسط رئیس‌جمهور وقت، سید محمد خاتمی رونمایی شد.

 

انواع مدل های خودرو سمند :

 

سمند EL

سمند EL پس از عرضه مدل LX ابتدا به صورت تاکسی و با آپشن‌های کمتر ساخته می‌شد. اما در سال۱۳۸۸ ایران خودرو به فکر تولید آن برای عموم مردم افتاد که البته از این طرح ایران خودرو استقبال نشد و در نهایت با سمند SE جایگزین شد.

 

سمند LX

سمند ال‌ایکس یکی از اتومبیل‌های ساخت ایران خودرو ، که نمونه ارتقاء یافته سمند معمولی است.

 

در سال ۱۳۸۳ تولید و از سال ۱۳۸۹ با سیستم عیب‌یاب خودکار به بازار عرضه شد. ایران خودرو مدعی است سمند ال‌ایکس دارای قدرت فرمان‌پذیری خوبی است و از نکات مهم در طراحی سمند ال ایکس را ایمنی آن می‌داند. شایان ذکر است که در حال حاضر سمند lx با موتور ef7 نیز تولید می‌شود. از تجهیزات اضافی به کار گرفته شده در مدل ال‌ایکس نسبت به مدل معمولی سمند می‌توان به ترمز ضد قفل ، کیسه هوای راننده ، رینگ آلومینیومی ، امکان تنظیم برقی صندلی‌های سرنشینان جلو ، سنسور هشدار دنده عقب و صندوق پران الکتریکی عقب نام برد و دارای دندهٔ دستی با گیربکس ۵دنده می‌باشد.

 

سمند ساحلی

نام یک خودروی مفهومی طراحی شده در ایران خودرو بود که هیچگاه به تولید انبوه نرسید. این خودرو دو درب و سقف آن به صورت کروکی بود.

 

سمند سریر

سریر، یک خودروی تشریفاتی محصول ایران خودرو است.

به دلیل عدم وجود یک خودروی تشریفاتی در ایران، شرکت ایران خودرو به فکر ساخت یک خودروی تشریفاتی (با ایجاد تغییر در سمند معمولی) افتاد. البته با تغییراتی در پژو ۴۰۵ آن را به عنوان تشریفاتی و در تعداد بسیار کم تولید کردند ولی جوابگوی نام یک خودروی تشریفاتی نبود.

سمند سریر از نظر ظاهری دقیقاً مثل سمند LX است با این تفاوت که بر طول خودرو حدود ۳۰ سانتیمتر اضافه شده که در بین درب جلو و عقب و برای ایجاد فضای بیشتر سرنشین عقب است و از موتور قدرتمند xu7jp4L4 (همانند پارس elx) بهره می‌برد. همچنین رینگ آلومینیومی و تایر پهن برای حفظ تعادل در سر پیچ‌ها به آن اضافه شد. در داخل خودرو از چرم استفاده شده که نمای زیبایی به آن می‌دهد. در قسمت عقب خودرو و در پشت هر صندلی جلو، یک نمایشگر LCD کوچک وجود دارد که با استفاده از سیستم پخش VCD و MP۳ که در قسمت عقب تعبیه شده می‌توان فیلم‌های مورد نظر را در داخل اتومبیل تماشا کرد.

همچنین بر حسب سفارش در قسمت عقب یک یخچال نیز نصب می‌شود. دو عدد سینی باز شو هم برای سرنشینان عقب درون صندلی نصب شده. رنگ دستگیره درب‌ها به رنگ نقره‌ای تغییر کرده و یک جعبه سی دی در قسمت عقب وجود دارد. طول سمند سریر (لیموزین) ۴۷۱ سانتیمتر و عرض آن ۱۷۲ سانتیمتر است.

 

سمند SE

شرکت ایران خودرو پس از حذف تولید سمند معمولی و در راستای جلب رضایت مشتریان و خانواده‌هایی که نیاز به خودوریی با قیمت مناسب و اقتصادی داشته‌اند اقدام به به‌روزآوری محصول سمند معمولی با نام سمند بهینه (SE) نمود تا بتواند پاسخگوی تقاضاهای فراوان خویش باشد. این خودرو با بهره‌مندی از مزایایی همچون ایمنی بالا به دلیل برخورداری از بدنه مستحکم، ابعاد مناسب برای استفاده درون و برون شهری، فضای قابل توجه داخل اتاق و صندوق عقب به یکی از محبوب‌ترین خودروهای روز کشور تبدیل شده‌است.

 

امروزه، حفظ محیط زیست در صنعت خودرو از جایگاه مهمی برخوردار است، به همین منظور خودروهای ایرانی از جمله سمندSE، به تجهیزات استاندارد آلایندگی یورو ۴ مجهز شده‌اند.

 

برخی از تجهیزات این خودرو عبارتند از:

سیستم ضد سرقت (Immobilizer)

ستون فرمان تلسکوپی (جمع شونده در هنگام تصادفات)

سیستم ترمز ABS به همراه EBD

قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی راننده

 

سمند پیکا

این خودرو قرار بود پس از سمند دومین خودرو با نشان ملی باشد. شرکت ایران‌خودرویی‌ قصد داشتند این محصول را در بازه قیمتی ۴ تا ۵ میلیون تومان در اوایل دهه ۸۰ شمسی وارد بازار کند. تیراژی که برای این خودرو در نظر گرفته شده بود بالای ۲۰۰ هزار دستگاه بود. قرار بود این خودرو، خودروی قشرها کم درآمد ایرانی باشد. پلت‌فرم این خودرو قرار بود مدلی از فیات باشد اما فیات از دادن این پلت‌ فرم سر باز زد. بعدها شرکت ایران‌ خودرو‌ تصمیم گرفتند از پلت‌ فرم پژو ۱۰۶ استفاده کنند که پژو هم این پلت‌فرم را نداد و خودروی پیکا تولید نشد.

 

سمند پردیس

سمند پردیس قرار بود یکی از مدل‌های آتی سمند باشد. این محصول را ایران‌خودرو برای طبقه متوسط به بالا در نظر گرفته بود. طراحی این خودرو در قسمت پشت بسیار شبیه به محصولات کره‌ای است. طراحی جلو نیز تا حدودی شبیه به محصولات فولکس‌ واگن است. این محصول با اینکه پیش‌ بینی می‌شد در بازار فروش خوبی داشته باشد و در نمایشگاه‌های خودرویی کشور نیز مردم از آن استقبال بسیار زیادی کردند، اما به مرحله تولید نرسید و تنها در حد چند نمونه ساخته شده در مرکز تحقیقات ایران خودرو ماند.

 

سمند زوبین

این خودرو قرار بود مانند پیکان جوانان خودروی خاص جوانان باشد. توربوشارژ، موتور قوی و هندلینگ مناسب مواردی بود که برای این خودرو در نظر گرفته شده بود. البته کمی سخت بود که بتوان بر روی پلت‌فرم پژو ۴۰۵ چنین محصولی را خلق کرد. مشکل این خودرو هم نبود پلت‌فرم مانند دیگر مدل‌های سمند بود.

زوبین ظاهری شبیه به پردیس دارد و تفاوت زیادی بین این دو دیده نمی‌شود اما از نظر موتوری، سمند زوبین دارای موتور از نوع XU9-J4Z با قدرت ۱۴۸ اسب بخار در ۶۵۰۰ دور در دقیقه و سرعت ۲۱۵ کیلومتر در ساعت می‌باشد. حجم موتور cc 1905.

Delkor EFB ST110D31LEFB ، باتری ماشن دلکور 75 آمپر ، باتری ماشین کره ای باتری ماشین کره ای ، Delkor Premium Silver 90D23RSILVER ، باتری ماشین دلکور 75 آمپر

مشخصات فنی سمند SE

باتری مناسب : 74 آمپر

کد کلاس(های) خودرو: 57310

نوع موتور: XU7JP/L3

حجم موتور: (cc) 1/8

حداکثر توان موتور: (hp) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه

حداكثر گشتاور: (Nm) 153 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه

نسبت تراكم: 9.3

تعداد سوپاپ: 8

نوع سوخت سازگار: بنزين بدون سرب اكتان 95

سيستم انژكتوري: پاشش چند نقطه اي

استاندارد حد آلايندگي: يورو 4

حداکثر سرعت: (km/h) 185

شتاب صفر تا 100 (ثانیه) :13.1

سيستم انتقال قدرت: 5 دنده دستي (BE3)

مصرف سوخت خارج شهر: (Lit/100 km) 6.8

مصرف سوخت تركيبي: (Lit/100 km) 8.34

طول خودرو: (mm) 4502

عرض خودرو:(mm) 1720

ارتفاع خودرو: (mm) 1460

فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو: (mm) 2671

وزن خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر و بدون تجهيزات اضافي: (kg) 1220

گنجايش مخزن سوخت: (Lit) 66

حجم فضاي صندوق عقب: (Lit) 500

مشخصات فنی سمند LX

باتری مناسب : 74 آمپر

کد کلاس(های) خودرو: 29116-29110 - 29111

نوع موتور: EF7

حجم موتور: (cc) 1645

حداکثر توان موتور: (hp) "113 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه (بنزين) 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه (گاز)"

حداكثر گشتاور: (Nm) "155 نيوتن متر در(4500-3500) دور در دقيقه (بنزين) 136 نيوتن متر در (4500-3500) دور در دقيقه (گاز)"

نسبت تراكم: 11

تعداد سوپاپ: 16

نوع سوخت سازگار: "بنزين بدون سرب اكتان 95 ، گاز طبيعي سي ان جي"

سيستم انژكتوري: پاشش الكترونيكي چند نقطه اي

استاندارد حد آلايندگي: يورو 4

حداکثر سرعت: (km/h) 190 بنزين،180 گاز

شتاب صفر تا 100 (ثانیه): 12 بنزين

سيستم انتقال قدرت: دستي پنج سرعته

مصرف سوخت خارج شهر: (Lit/100 km) 5.8 بنزين

مصرف سوخت تركيبي: (Lit/100 km) "7.54 بنزين 7.8 متر مكعب گاز "

طول خودرو: (mm) 4502

عرض خودرو:(mm) 1720

ارتفاع خودرو: (mm) 1460

فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو: (mm) 2671

وزن خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر و بدون تجهيزات اضافي: (kg) 1344

گنجايش مخزن سوخت: (Lit) "66 بنزين كلاس 29110 و 29111 : 75 ليتر ( گاز) كلاس 29116 : 100 ليتر (گاز)"

حجم فضاي صندوق عقب: (Lit) 350

مشخصات فنی سورن ELX

باتری مناسب : 74 آمپر

کد کلاس(های) خودرو: 57511

نوع موتور: EF7

حجم موتور: (cc) 1650

حداکثر توان موتور: (hp) 115 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه

حداكثر گشتاور: (Nm) 159 نيوتن متر در (3500-4500) دور در دقيقه

نسبت تراكم: 11

تعداد سوپاپ: 16

نوع سوخت سازگار: بنزين بدون سرب اكتان 95

سيستم انژكتوري: پاشش چند نقطه اي

استاندارد حد آلايندگي: يورو 4

حداکثر سرعت: (km/h) 190

شتاب صفر تا 100 (ثانیه): 12

سيستم انتقال قدرت: دستي پنج سرعته

مصرف سوخت خارج شهر: (Lit/100 km) 5.8

مصرف سوخت تركيبي: (Lit/100 km) 7.49

طول خودرو: (mm) 4534

عرض خودرو:(mm) 1720

ارتفاع خودرو: (mm) 1460

فاصله بين دو محور چرخهاي عقب و جلو: (mm) 2671

وزن خودرو بدون سرنشين با مخزن سوخت پر و بدون تجهيزات اضافي: (kg) 1257

حجم فضاي صندوق عقب: (Lit) 500

گنجايش مخزن سوخت: (Lit) 66

Delkor Calcium 57539 ، باتری ماشین 75 آمپر دلکور ، باطری ماشین Delkor Delkor Calcium NX110-5LMF ، باتری خودرو 75 آمپر دلکور ، باطری خودرو delkor

تلفن تماس :